Tuesday, July 7, 2009

Eksplorasi Alam Misteri @ SRI Al-Huda

Hari minggu lepas kelab Double G buat rumah hantu bertempat di Sekolah Rendah Islam Al-Huda, Sungai Pusu, Gombak. Ini aktiviti tahunan kami la, kiranya. Memang tiap-tiap tahun, aktiviti nie lah yang ditunggu-tunggu. Kami ni kira dah jadi regular customer sekolah ni tiap-tiap tahun dan tahun ni adalah tahun ketiga berturu-turut kami kembali ke sekolah ni...Budak-budak pun ada yang masih kenal dengan kami..Kiranya memang dah jadi selebriti la kitorg kat sekolah ni..kah kah kah..

Syok jugak dapat buat rumah hantu..Benda yang paling best dan puas hati, bila ada budak yang menangis bila keluar dari rumah hantu..perghhh...tahap kepuasan tu memang tak tau nak cakap apa..Terasa bersemangat je nak pekena budak-budak lagi..hahaha..Harap-harap kitorg dapat lagi kontrak utk tahun depan..Insyaallah sesiapa yang duduk berdekatan Gombak, tunggu kami di Sekolah Rendah Gombak Utara, Jalan Gombak tidak lama lagi...


Jangan Pandang Tepi~~

Sebelum masuk kena baca doa~~

Let's put a smile on that face~~

Budak-budak berebut nak masuk~~

Salah seorang mangsa ketakutan~~

Dan ini~~

Dan ini lagi..terbeliak mata~~

Kepenatan..Baru lepas keje pagi tu terus jadi hantu~~

Ohoooo~~




Ini habuannya~~

Peminat-peminat selepas tamat pengembaraan~~

Ini kami, Double G~~

Ahli Double G adalah:
*Kieng Meng *Daniel Hakimie *Al-Bukhari
*Azharuddin *Preng *Ershad Khaleq
*Naim *Adib *Adrian Novy
*Pa'a *Opai *Jijat

Bagi sesiapa yang berminat untuk mendapat khidmat rumah hantu, sudi-sudilah apa kiranya dapat menghubungi kami..Senang-senang hubungi aku disini je atau ditalian 012-2626632..

Puas!!!

9 comments:

cEnD@LiL@ said...
This comment has been removed by the author.
cEnD@LiL@ said...

so sweet...hahah..x sangka plak ko ada talent jd hantu ek...

Erna Masfiza said...

confirm ni semua hantu bedak sejuk..

NO SUPrises said...

gambar 5, 6 dan 7 mmg priceless...

berbaloi balik keje trs jadik antu..

Mohd Syabandi said...

Good Experiences...!

Kieng Meng said...

Dila: Aku mmg berbakat pun..rugi ko tak nengok aku beraksi..

Erna: Itu bukan bedak sejuk ok..make up mahal aku beli tu..

Azam: yeah..priceless..byk lagi gmbr dlm simpanan

Sya Amuk: Terbaek!!

Anonymous said...

BESAARRRNYAA... huhu

Anonymous said...

nama gjart takder beb.. merajuk die nt..haha

Kieng Meng said...

siey ko anonymous..