Thursday, July 16, 2009

Sarang Cicak



Ini cubicle baru aku di area baru. Aku kena transfer area walaupun semua orang di tempat kerja tahu yang aku sangat sayangkan tempat lama aku dan lebih menyakitkan, aku kena tukar shift lain. Apa yang aku boleh rasa sekarang, hari-hari aku tak berapa seronok dan ini memang aku jangkakan. Semuanya telah berubah. Hanya satu je yang tak berubah, sarang cicak tetap sama seperti dulu. Lihat saja gambar di atas. Budak-budak ofis panggil ini sarang cicak, sebab meja berselerak macam bangsat. Saja nak share gambar di atas yang menunjukkan aku sangat sibuk bekerja.

12 comments:

Erna Masfiza said...

tapi sarang cicak sana tak nampak teruk mcm sarang mak cicak kat sini..

candylips_izy said...

tibe2 ai bersemangat nk berkerja..
ganbatte neh...!!!~

NO SUPrises said...

mungkin juga kau saje sepah2kan utk tunjuk sibuk bekerja

MissZahrah said...

stuju dgn diatas.. =)

Kieng Meng said...

Cehss..cuba kau tanya bos..

NO SUPrises said...

malam ni mintak tolong sapot elly esok loo xdak
jasa dihargai

Kieng Meng said...

allowance please..

Erna Masfiza said...

boleh ke sapport menyaport sedangkan suda team lain2.. qfn pak yunus la skrg.

Erna Masfiza said...

btw, busy sangat ke?
aku tengok in dgn out tray kosong jer..
esd bag letak atas telefon. pastu ada hospital damai punya surat..
ke kau sepah2kan nak tunjuk busy..huhuhu..

Kieng Meng said...

semuanya benar belaka..ini gambar sebenar selepas aku berhempas pulas menelaah tempat baru..
semua kertas kat atas tu berselerak sebab byk sgt info utk packages, pin type dan 4 area yang aku tak tau nak refer camne..aku main campak je semua..huhuuhuhuhu

MissZahrah said...

rumit~~

damiqula said...

mak oi sepah tak hengat