Wednesday, July 29, 2009

Kahwin, Berdekah-dekah, Berasap, Melalak, Mabuk-mabuk, Dan Jalan-jalan



Malam Ahad ke Shah Alam untuk menghadiri jemputan kenduri kahwin Battah, membe sekolah SMAP Labu beriklim Dini. Dan pada hari tu aku sangat penat, kerja di pagi hari, hanya pulang ke rumah jam 4 pagi semalaman menjadi kelawar di kota Shah Alam dan Klang, hingga membuatkan aku lewat ke kerja pada pagi Ahad yang bermandikan hujan, membuatkan aku bangkit lewat dan bertolak ke pejabat dengan tersenyum keseorangan semasa memandu tanpa mengetahui bahawa hari itu akan dibambu di dalam meeting room..Malamnya pulang kerja aku tertidur di sofa jam 9 malam dan bangun semula hampir 9 pagi esoknya di sofa yang sama dan sekali lagi aku lewat ke kerja..Damn best gila dapat pegi kerja lambat..sekali sekala..Peduli apa aku dah keje macam manusia sekarang..

One of unforgettable small gathering ever..Boleh tahan release stress aku..Sedikit sebanyak membantu aku lupakan hal kerja yang benar-benar fatap wal al-fatap..Harap dapat buat camni lagi..Mungkin bulan 12 nanti jika diizinkan..Labu, aku akan datang..

5 comments:

cEnD@LiL@ said...

kie...
labu ker???
jb???ahaksss...

Erna Masfiza said...

'fatap wal al-fatap'.. best la pulak..akan aku gunakan bila aku nak maki boss dan tidak dituduh unethical..

Kieng Meng said...

dila: ya..johor..mungkin juga..hehe
erna: ya..gunakan tanpa was-was..

MissZahrah said...

fatap wal al-fatap itu apaan??neway, nnt jgn lupa...bln 4 tahun dpn...2 bln awal utk anda~~

Kieng Meng said...

apakah bln 4 thn dpn dan 2 bln awal utk anda??tidak faham..