Wednesday, July 22, 2009

Dari Suram ke Ceria

Hari ni aku masuk shift asal aku, itupun sebab partner aku cuti jadi kena cover dia. Seperti biasa, muka masih monyok memikirkan masa depan dan seorang teman a.k.a. makcik di tempat baru memang perasan aku sedikit 'down' semenjak berpindah. Tapi, apa orang peduli. Lantaq pi laa..

Balik kerja, bekas operator dan technician ajak berpesta makan durian di Melewati, tapi kedatangan aku lewat. Tapi aku tak hirau lantas terus sebat 2 bijik. Damn nice..Hmmm aku jadi ceria dan sungguh tenang bila bersama mereka. Berborak kosong, melihat kehadapan, dan sakat menyakat. Shit, mereka best. hmmm aku rasa aku ni sentimental sungguh pulak dah. kah kah kah

Sebelum balik, seorang teman buat surprise kat aku, dia bagi sebuah gitar kapuk datangnya dari Bandung atau aku nak jugak panggil ia adalah sebuah gitar akustik...hahahaha gile terkezut aku!!mangaihh..Bikin aku sungguh bahagia dan kaget terkezut disebabkan aku memang nak beli sebijik masuk gaji nanti..Macam tau-tau je Li??? hahaha dan sekarang aku sudah punya teman di bilik untuk digomol.. lalalalala~~~~

Thank You Fadzli dan isteri yang sweet!!! (^_^)

Sesiapa ada cadangan nama untuk gitar ni??

6 comments:

Adreen said...

melati dah nama keter lu..apa kata rokiah abas?

Kieng Meng said...

ceh..sungguh nama kelantan..

damiqula said...

tak bes,boh la christiano ronaldo ke..macho sket

nak lagi macho?najib razak

MissZahrah said...

what about khyle?? =))

Kieng Meng said...

tak style langsung nama2 di atas...tak cool..

johnLennon said...

lu taruk nama Gonjeng..