Saturday, September 6, 2008

Pencarian


1. "Guano budok tu?"

"Tokse"

2. "Hok tu?"

"Tak mau"

3. "Hok dok ngaji Amarika tu?"

"Tak mmbohh"

4. "Anok si Polan si Polan?"

"Nanak"

5. "Anok si Tolan si Tolan?"

"No No No"

6. "Yang duduk sebelah tu tak berkenan?"

"Hish..dekat sangat..tak berkembang"

7. "Sepupu dok kampung tu?"

"Tak leh..dapat anak lampi nnt"

8. "Hok dok ngaji Doktor di Endon tu?"

"Lambat plak nak tunggu habis ngaji"

9. "Hish memilih sungguh!!"

"lalalala~~~"


Pencarian diteruskan....

Cheers~~

9 comments:

Erna said...

kau ingat if tak kawin dgn sepupu, anak kau bijak? Huh tetap sengal kalau ber'bin'kan choki..:P

miezi said...

qi...
never know ko gak ada blog..happy blogging..nway, moh sama2 kita teruskan pencarian itu.eheh!!!

NO SUPrises said...

skrg musim horny memilh pasangan ke...
arjuna dah jumpe psgnnye

Erna said...

aku nak kutuk tak de chatbox. Boleh tak kau update blog kau aktif sikit supaya boleh aku kutuk2kau lebih2 sikit!!

P/S-aku bukan psycho, aku pecinta deco.

Kieng Meng said...

to miezi, thanks 4 d wish..mara ke hadapan!!heh

to azam, ini bukan horny..ini realiti kehidupan..ehemmm..#**@&!****!!!

to erna, psycho~~~

NO SUPrises said...

lupe ku tanya....
yang dlm line tu xminat ke?

inda said...

hye awak..ngeee:p yelah udah resign lame dah..ktingalan ko.heh..ko kena pakse carik teman idop ke? kat ti kan manyak yg mungil2..soh irna nguratkn tok ko:p

izzah said...

"Yang duduk sebelah tu tak berkenan?"<--yg ni sape kie?bkn aku kan..hakhak

Kieng Meng said...

Yatt, nope2..hakhak