Tuesday, February 24, 2009

Ashabul Kahfi

Semalam aku tidur hampir 18 jam..tak masuk akal bila aku fikir balik...hehe
Aku ingat nak apply malaysia book of record...ada sape2 nak celen?

12 comments:

Saif Al-Hafsham said...

ko patut tambah lg 6 jam.bg cukup p24 jam.baru cool...

Erna Masfiza said...

kalau kau tidur terus tak bangun2 baru boleh masuk dalam special record & harta semua tu bubuh aja nama aku.. Aku org susah, aku kirim doa kat kau tiap2 hujung minggu..

Saif Al-Hafsham said...

erna,

doa kat diri sendiri pun xcukup

uncle abubakr said...

astagaa..!!(stlh mambaca komen sdri erna)

Kieng Meng said...

subhanallah..orang2 skang..harta yang dilihat..

NO SUPrises said...

biasa la erna,mami jarum terkenal kilang

MissZahrah said...

18 jam tidak mencukupi.....lainla if tdo 18 jam dgn 18 ekor ular...tp i tawu...paling best u buley buat pn tido dgn ekor ular itu shj....hehhehe

MissZahrah said...
This comment has been removed by the author.
MissZahrah said...

xstuju dgn miss erna...huhuhu

kicapkipasudang said...

hahahaha...ape yg ko delete wahai penulis??

bgla follower2 blogmu nih bc...hahaha

Kieng Meng said...

wahai kicapkipasudang,
hahaha bukan aku yg delete ler..
org yg komen tu delete sendiri..
xde masa nak delete2 komen org neh..

MissZahrah said...

kicapkipasudang....emangnya daku yg delete kerna tersilap tulis...maafin daku ya semua....chill!! =)