Monday, January 19, 2009

Meet Uncle Hussein - Salut!!!

Mungkin dah sampai masanya Malaysians korek telinga kasi clear, jangan jadi stereotype dan typical, dan copycat bulat-bulat muzik Indonesia..tak de pride langsung..

So, nak support Indonesia lagi ke???kahak petuihhhh~~


picture was taken from www.gua.com.my

9 comments:

uncle_abu said...

tahniah to MUH for AJLxx!!!

tp pak,sy jugak suka pd lagu2 puitis dr indon pakk..syahdu2 gitu..bikin sy capek sentiasa.waduh2!

Kieng Meng said...

iya..x dinafikan..memang puitis banget..aku pun layan la jgak..tapi perlu ke nak copy??dulu-dulu x pandang langsung local bands camni, tp tgk skang suka plak..wat d puck..tahi..haihhh malaysians.....

GombakRock said...

bagi aku dari layan n beli cd band2 indo yang tak berkualiti cam letto ke matta ke baik layan band2 independent kita sendiri yang kreatif n padu cam muh,komplot, nitrus dsb...

Kieng Meng said...

Hadi, PADU!!!
opss maaf, aku x layan band2 Indo selain Padi dan Dewa..tapi tak lah psychotic dgn mereka spt mereka2 yang lain..

mas abubakr said...

waduh2,..sokong jugak pak!!
kita serumpunn kan ya??

x mengapa..
cuba kamu org google kan lagu ini,pasti sukain!!

'Ria Resty Fauzy-Cintaku Sampai Ke Ethiopia'

PADU Gitu!!!

Kieng Meng said...

wahhh..layan ya pak??

alerts said...

Runescape Account
Runescape Accounts

MissZahrah said...

owh...daku sgt lyn lagu indonesia...maaf ya pak...lagunya mampu membawaku diawangan.... =)

MissZahrah said...
This comment has been removed by the author.