Saturday, May 15, 2010

Waiver

***
1. Aku tak tau..Dulu Malaysia buat program bagi jarum percuma kepada penagih dadah...
Salah satu cara untuk cegah HIV disebabkan perkongsian jarum..
Apa hukumnya menghalalkan apa yang haram?

2. Aku tak tau..Sekarang 1Malaysia bagi lesen judi bola sepak Piala Dunia..
Mungkin salah satu cara membendung manusia berjudi secara haram yang melanggari undang-undang negara..

Owh...kalau ada lesen boleh pulak ya???
Kalau macam tu, kalau aku amik lesen rumah urut beserta dengan perkhidmatan plus2 boleh la ya???

Thanks..

Undang-undang rekaan manusia boleh ada waiver...apa yang tak boleh, boleh request waiver untuk jadikan boleh...sangat best..macam keje kat kilang la kiranya..Malaysia Boleh!!!

***

2 comments:

NO SUPrises said...

ni bende nak buat duit shoki...idea aku skrg buat lesen zina...mmg berbilion aku leh untung...

Kieng Meng said...

ko submit kat kabinet untuk buat industri pelacuran macam Thailand..cool..