Sunday, May 2, 2010

Rimas

***


Aku mula jadi rimas bila makin ramai operator aku mohon menjadi sahabat dalam Facebook..

Kalau aku reject, nanti kata aku sombong pulak..





Inilah nasib artis..Antara privasi dan rintihan peminat..

***

5 comments:

NO SUPrises said...

nak muntah kat sini boleh?

Kieng Meng said...

sila ke tandas..

Sue@Iza said...

hahahaha...shauqi da glemer... wewwww, nak autograppp cikkk!

Erna Masfiza said...

aku pun sama tp aku send msg kat PO aku kata lepas resign nanti aku accept okay..sekarang ni tak sesuai la. pas tu aku biar aja dulu.. nanti resign betul2 aku accept.

Kieng Meng said...

sue, nak sign kat tang mana?? =p