Thursday, April 8, 2010

The Apprentice

***

Kilang kicap akan buat satu program terbaru yang diberikan nama The Apprentice..

Jumlah keseluruhan ada enam orang baru akan masuk dan enam supervisor bertuah diberikan kepercayaan untuk ragging budak-budak nie..dan aku adalah salah sorang supervisor bertuah tu untuk jadi abang besar dalam kilang kicap..menambahkan lagi tuah aku ni sebab aku akan jaga seorang wanita yang dikatakan mirip Heliza..Wau!!!!

Aku mengadu dengan bos, area aku bosan..tak ada gadis..Mungkin bos memahami kehendak aku lalu dia bagi aku seorang gadis..identiti gadis tu masih lagi misteri..Tak sabar aku nak masuk kerja pagi..Tak keruan aku dapat khabar berita petang semalam..

Aku akan jaga dia macam aku jaga bini aku, si Melati..saya janji..

Poel, jangan jeles...

***

9 comments:

NO SUPrises said...

tidak baik bercinta dengan rakan sekerja. baik beri saja kepada aku.

Kieng Meng said...

Repot bini kau

Miss J said...

heliza tuh mirip akula..xcaya tanya erna..

Sue@Iza said...

pewittt, pewittttt!
aiyok shauqi...nnt jiran tak jeles keeee

The story of Saif Al-Hafsham said...

cis coki. tak penah aku rasa sebegini dendam kesumat dgn ko.

nnti aku mintak satu dgn boss.harap2 mirip lisa surihani.

ko jgn pula tak keruan

Kieng Meng said...

Miss J, siapa kau?

Che' Su, tau mesti dia jeles..ngahahaha

Pon, ur wish!! gi rebonding rambut kalau nak compete ngan aku..ngahaha

Erna Masfiza said...

ait? sapa miss J tu lak suruh tanya aku?

btw, poel dah screen dia tu tadi, poel kata kat aku tak lawa..aku terkial-kial lompat nak tengok muka awek dia tak bagi, dia cover pintu dgn badan gemok dia tu..ciss. aku tak dapat sahihkan lawa ke tak...

Kieng Meng said...

camne dia screen plak??bikin panass!!!

0.0 said...

家裡有很多蟑螂老鼠,甚至是令人頭痛的白蟻困擾嗎?其實可以利用該動物的特性來進行區除的工作,一開始盡量以物理性的方法和一些生活小偏方來趕跑跳蚤蟑螂白蟻等害蟲,真的沒辦法時再考慮請專業人員來進行除白蟻消毒作業,讓自己家中白蟻啃食小強張狂的困擾一勞永逸。